Cayo Santa María: Een plek waar het altijd zomer is

Het is een door de natuur gezegende plaats, ideaal voor ontspanning en recreatie. Verwijderd van de bewoonde wereld met een weg van 50 kilometer en omgeven door zout water. Gelegen in een bevoorrecht gebied vanwege het weer, het is hier altijd zomer. Het kleine perceel bevat een verzameling van eersteklas hotels gelegen aan paradijselijke stranden en is zeer goed verbonden met de luchthaven, de jachthaven en de weg die verbonden is met het eiland.

Mis dit niet    

 • Watersporten. Je bent letterlijk op een paar slagen afstand van de grootste koraalriffen ter wereld. Vraag de duikgidsen naar de beste duiklocaties en daag jezelf uit. Je bent op vakantie, neem je tijd in het Caribisch gebied.
 • Rust. Cayo Santa María heeft enkele van de beste resorts van het land. Je hotel kiezen zal heel eenvoudig zijn, bepaal gewoon wat je wilt: een luxe hotel, een bungalow, strand, zwembad, spa...
 • Leer salsa dansen. Elke nacht zijn er recreatieve activiteiten in de hotels. Wees niet verlegen en meng je met de Cubanen.
 • Bezoek Remedios, een van de meest sui generis steden van Cuba. Het feestgedruis is de onherstelbare passage van de jaren overstegen. Het is een must voor de remedianos, die het hele jaar door terugkeren om de praalwagens te bekijken die door de lokale bevolking zijn gemaakt. Als je langskomt, drink dan een koffie in de buurt van het plein en vraag een remediano naar het laatste feestje. Op die manier weet je waar die bij hoort, hoe je een rotje maakt... en misschien zal je zelfs uitgenodigd worden voor nog een kop koffie.
 • Lopen op het strand bij zonsondergang. Het klinkt misschien een beetje afgezaagd, maar als je dit doet, zul je merken dat je ideaalbeeld van de vakantie werkelijkheid wordt, hierdoor heb je Cayo Santa María gekozen als bestemming voor je vakantiedagen. Denk aan het maken van een selfie!
 • Bezoek de stad La Estrella, een toeristische attractie die lijkt op een Spaanse koloniale nederzetting. Een elektrische trein passeert de hotels van Cayo Santa María en de Iberostar Ensenachos en eindigt in de stad. Het heeft restaurants, een nachtclub, een spa, een bier/burger bar, een pianobar, een ijssalon, een bowlingbaan (met bar en pooltafels), winkels en een ambachtelijke markt.
Hoe kom je er    

Een dijk van ongeveer 50 kilometer verenigt alle eilanden van Jardines del Rey met de provinciale Villa Clara. De constructie werd in harmonie met de omgeving gebouwd, die verschillende bruggen heeft die de circulatie van water mogelijk maken. Vlak voor het begin van de tour is er een tol waar je ook kunt tanken. Als je er per boot wilt komen, kun je uitstappen bij Gaviota Marina, Santa Maria Cayo. Met het vliegtuig kan Las Brujas vliegveld je verbinden met jouw oorspronkelijke bestemming.

Raak geïnspireerd voor een bezoek aan Cayo Santa María


Why book with us
 • Your trip, your way
 • Booked and organised in Cuba
 • Our local roots, we live in Cuba
 • 24/7 support by our local hosts

Kaart van Cayo Santa María

Ver
Precio por habitación a partir de

Horario de apertura

Horario de apertura
Número de teléfonoBekijk de reismogelijkheden naar Cayo Santa María

Estamos aquí para ayudarte

¡Hola! Si tienes una pregunta o una solicitud especial, estamos aquí para tí.

Contáctanos
The CTN staff

Por qué reservar con nosotros

 • ¡Somos cubanos! Conocemos el destino mejor que nadie.
 • Cada año ayudamos a más de 50,000 viajeros como tú.
 • Extensa red de confiables colegas para llegar a donde otros no lo hacen.
 • Amplia oferta de reservas en linea y disponibilidad en tiempo real que se ajusta a cualquier necesidad de viaje.