Varadero: De zandstranden van het paradijs

Het water is kristalhelder en warm, vrij laag, zodat je wat dieper moet gaan om te kunnen duiken. Sommigen maken zelfs grapjes dat Varadero perfect is voor degenen die niet kunnen zwemmen. Het witte zand, heel fijn, vervult de wens om kastelen te bouwen, een tijdje te gaan liggen, te wandelen en langs de kust te lopen.

Het schiereiland Hicacos kent een unieke structuur binnen de nationale geografie: zeer smal en langwerpig, met ongeveer 22 kilometer stranden aan de noordkust en ten zuiden van de baai van Cardenas.

Vanaf het begin van de 20e eeuw werd het eerste hotel gebouwd en dankzij de bekendheid is het een begeerde toeristische bestemming in Cuba geworden. Varadero heeft dat: omdat het zo populair is, wil iedereen het zien, dus het zit hoogstwaarschijnlijk het grootste deel van het jaar vol bezoekers. Niet voor niets heeft het meer dan 60 hotels, maar ook privé-woningen, restaurants en ambachts winkeltjes.

  • Mis deze ervaring niet: het International Duikcentrum organiseert duik mogelijkheden in 23 gebieden, waar koralen, vissen en weekdieren in overvloed aanwezig zijn. Daar ontdekte men dat Cuba kleurrijk en divers is ... zelfs onder water.
  • Exclusiviteit en luxe vind je compleet terug in de golfbanen en de Marina Varadero.
  • Ga opzoek naar dansen en het nachtleven, wat niet zal ontbreken in het Casa de la Música, waar de beroemdste salsa orkesten worden gepresenteerd. Ondertussen stopt het ritme in de legendarische nachtclub La Rumba pas laat in de nacht
  • Het Josone Park is een soort oase van rust waar je kunt ontsnappen om te lezen of een rustig gesprek kunt voeren. De stilte van de bloementuinen, de lagune met zijn romantische brug, nodigen je uit om een wandeling te maken en er nog een tijdje te blijven hangen.
  • Natuurliefhebbers zullen dol zijn op het Dolfinarium van Varadero, een van de zes plaatsen in het land waar zeedieren worden tentoongesteld en verzorgd. Degenen die durven kunnen zwemmen met de dolfijnen, en hier natuurlijk een souvenir foto van maken.

Raak geïnspireerd voor een bezoek aan Varadero


Warum Buchen Sie bei uns?
  • Ihre Reise, auf Ihre Art
  • In Kuba gebucht und organisiert
  • Unsere kubanischen Wurzeln, unsere besondere Bindung zu Kuba
  • Sicherheit. Unterstützung rund um die Uhr von unseren Gastgebern vor Ort.

Kaart van Varadero

Preis pro Zimmer ab

Öffnungszeiten

Öffnungszeiten
Telefonnummer


Bekijk de reismogelijkheden naar Havana