Cayo Coco: Het tropische paradijs van je dromen

Op elk punt van het 22 kilometer lange Cayo Coco strand kun je je parasol planten en je handdoek in het zand gooien. En op elk punt zul je je in het paradijs wanen waar je altijd al van gedroomd hebt. Naast de kristalheldere zee zijn er kunstmatige meren en zwembaden die zelfs de meest onbeminde kunnen verleiden. El Cayo wordt beschouwd als een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van het land, met een uitgebreid netwerk van eersteklas hotels.

Mis dit niet    


 • Ecotoerisme. Hoewel het een toeristisch gebied is, heeft de bouw van de faciliteiten in harmonie met het ecosysteem plaatsgevonden. Zwermen vogels zoals de grijze reiger, roze flamingo en andere steltlopers komen hier veel voor. Het eiland dankt zijn naam aan de witte ibis - in de volksmond coco vogel genoemd -, gekenmerkt door zijn felle kleuren.
 • Watersporten. Palometas, snappers, tandbaarzen, haaien en barracuda's zijn enkele van de soorten vissen die je kunt zien en fotograferen tijdens het duiken in deze wateren. Een perfect bewaard gebleven koraalrif van 10 kilometer lang ligt op een diepte tussen 10 en 30 meter. Onvergeeflijk om geen foto's te maken van deze onderwaterlandschappen. Als je geen professionele duikapparatuur hebt, kun je deze huren bij Coco Diving Center.
 • Las Coloradas, Jaula en Los Flamencos worden beschouwd als de beste stranden. Maar verkennen van het eiland is onderdeel van een vakantie hier.
 • De hotels in de omgeving hebben restaurants die gespecialiseerd zijn in visgerechten. Denk hierbij aan vis die in de warme wateren van het Caribisch gebied leeft en bestel er één, ze zullen je waarschijnlijk verrassen met een keuken die je nog niet kent.
Hoe kom je er    

Cayo Coco is het vierde grootste eiland van de Cubaanse archipel met een oppervlakte van 370 vierkante kilometer. Je hebt er toegang toe via een 17 km lange dijk die het eiland verbindt met het grote eiland Cuba via de provincie Ciego de Ávila. In deze centrale provincie ligt de luchthaven Máximo Gómez. Maar ook in Cayo Coco ligt een luchthaven met vluchten die je verbindt met andere punten van het land en internationale bestemmingen.

Raak geïnspireerd voor een bezoek aan Cayo Coco


Warum Buchen Sie bei uns?
 • Ihre Reise, auf Ihre Art
 • In Kuba gebucht und organisiert
 • Unsere kubanischen Wurzeln, unsere besondere Bindung zu Kuba
 • Sicherheit. Unterstützung rund um die Uhr von unseren Gastgebern vor Ort.

 

Buchen Sie Ihre Rundreise bei uns, in Kuba, und lassen Sie uns alles für Sie arrangieren.

Oder rufen Sie uns an
DE: +49 69257377313
A: +43 720022165
CH: +41 445510032

Kaart van Cayo Coco

Preis pro Zimmer ab

Öffnungszeiten

Öffnungszeiten
TelefonnummerBekijk de reismogelijkheden naar Cayo Coco

Wir helfen Ihnen gerne

Hola! Wir sind gerne für Sie da, ganz gleich ob Sie eine einfache Frage oder ein spezielles Anliegen haben.

Nehmen Sie Kontakt mit uns auf
The CTN staff

Weshalb bei uns buchen?

 • Wir sind Kubaner! Wir kennen die Reiseziele besser als alle anderen.
 • Wir helfen jedes Jahr über 50.000 Reisenden wie Sie.
 • Größtes Netzwerk zuverlässiger Kuba-Partner, damit Sie dorthin gelangen, wo man sonst nicht so einfach hingelangt.
 • Größtes Angebot an online Buchungsmöglichkeiten und Echtzeit-Verfügbarkeit, um alle Reisebedürfnisse zu erfüllen.